Get Adobe Flash player
Анкета

Може ли само от оборотна ведомост да направите отчет за паричен поток?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Skype статус
Ако имате въпроси - питайте
Обадете ми се! - Pantheon help

» Вземи Skype, обаждай се безплатно!

SE Версия

Share Button

 

SE версия

SE Версия

SE версия на Pantheon 5.5 е предназначена основно за търговия и прости производства. Това е най – ниската версия със собствен счетоводен модул. Подходяща е за складове, борси и други подобни обекти, в които се следят наличности, плащания, клиенти, фактуриране, но версията не съдържа счетоводен модул в себе си. От друга страна – версията, чете данни от счетоводен модул. С други думи – ако имате много обекти, но счетоводство само в централен офис – обектите ползват RE версия, счетоводството в централен офис – по – висока. По този начин при плащане по фактура – счетоводството отразява плащането и въведената транзакция е видима в обекта моментално (намалява се дължимата сума от клиента).

Подробни описания на всички версии могат да се намерят в сайта на фирмата производител (отваря се в нов прозорец) на приложението. Тук се съобразяваме с българския пазар и особеностите му. По тази причина написаното в сайта на БСВ Консултинг, може би не е толкова подробно, но е изключително фокусирано към нуждите или потенциалните искания на клиенти в България.

RE версия на Pantheon съдържа сървърна част. Може да се използва самостоятелно на един компютър, или да се ползва за връзка към сървър. При ползване на един компютър – изискванията не са много високи. Всеки компютър произведен през последните 4 – 5 години може да се ползва за работа с RE версия.