Get Adobe Flash player
Анкета

Може ли само от оборотна ведомост да направите отчет за паричен поток?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Skype статус
Ако имате въпроси - питайте
Обадете ми се! - Pantheon help

» Вземи Skype, обаждай се безплатно!

Upgrade Pantheon

Share Button

Upgrade Pantheon

Upgrade Pantheon

Upgrade Pantheon

Основавате фирма? Стартирате нов бизнес в България? Освен сблъсъкът с цялата бюрокрация ще Ви трябват и още много неща. Ние Ви предлагаме една голяма част от тях веднага. Счетоводна услуга, ERP под наем, хостинг на сайта Ви и e-mail-ите Ви независимо от броя и размера им. Какво точно е предложението ни? Защото БСВ постоянно допълва продуктите и се грижи за постоянното им актуализиране в следните посоки:
Актуализация на данни базирани на нормативни актове. Тук са настройки за отчети по ДДС, класификатор на длъжностите, интрастат кодове и др.
Своевременен Upgrade Pantheon улесняващи ежедневната работа, но незадължителни според законодателството. В тези данни попадат банките в България с техните SWIFT и BIC кодове, адреси, пощенски кодове на населените места с тяхната географска ширина и дължина, всички държави и валутите ползвани от тях и т.н.
Помощ при актуализации на предлаганите продукти. В някои случаи – ежемесечно;
Можете да поръчате дискове с инсталационния файл на програмата. Тя се лицензира след закупуване на диска и попълване на данните в регистрационна карта. Програмата се инсталира с две бази данни – тестова и празна настроена база за ползване от потребителя. Ако не се лицензира, т.е. не се регистрира фирмата и не се издаде сериен номер на програмата (който се записва в административния панел на Pantheon) базата данни се заключва след 100 записа от един тип (например: въвеж дане на 100 артикула). Приложението работи с MSSQL 2005 Express Edition (докато базата данни не стане 4 GB, не дължите нищо за ползването). LX лиценз (специално за програмата промоция – софтуер), ще достигне 4 GB след минимум 10 години активно ползване.При разрастването на фирмата и необходимост от допълнителна функционалност се закупува по – висок лиценз и не се налага миграция на вече въведените данни (един сложен и доста скъп процес).

Upgrade Pantheon

Актуализация на Pantheon 5

Upgrade Pantheon – ползвайте инструкциите, за да може лесно да работите с новите версии на Pantheon. Това ръководство не съдържа upgrade на сървър. Ако имате затруднения – ползвайте страницата за контакт. Други материали за Pantheon може да намерите на официалния сайт с упътвания (отваря се в нов прозорец).

Актуализация на Pantheon 5 – след отварянето на файла в Browser-а – File – Save As…

Download

 

Код за сигурност