Get Adobe Flash player
Анкета

Може ли само от оборотна ведомост да направите отчет за паричен поток?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Skype статус
Ако имате въпроси - питайте
Обадете ми се! - Pantheon help

» Вземи Skype, обаждай се безплатно!

Download Pantheon

Share Button

Download Pantheon

Download Pantheon – изтеглете демо-версията на PANTHEON 5.5 – автор Datalab Slovenia (отваря се в нов прозорец). Демо-версията е напълно функционална (всички модули работят и всички възможности са налични). Демо версията се инсталира с MSSQL 2005 Express Edition (базата данни може да нараства до 4 GB при free лиценз). След това трябва да мигрирате към MSSQL 2008 R2 Express Edition (базата данни може да нараства до 10 GB при free лиценз). В България за малка фирма това означава години работа.

Налични са и демо версии с база данни Oracle (няма ги в страницата Download Pantheon), но инсталацията им е по – тежка и хардуерните изисквания – по – големи. За първоначално разучаване и разглеждане на продукта MSSQL версията е достатъчна. Възможна е и Linux инсталация (изисква се добро познаване на Linux, за да инсталирате). Ако желаете да инсталирате по – различна версия от предлаганата тук – ползвайте формата за контакт.

Download Pantheon - Изтегляне демо Pantheon

Ограничения за време няма (много програми след 30 дена изискват код за активация). Тук ограничението е броят документи, които може да създадете в системата. Лимитът е – до 220 документа (фактури, приходни или разходни ордери…), 10 отчета по платежни ведомости и неограничен брой клиенти, доставчици стоки. Ако решите да лицензирате демо версията на Pantheon, това не означава изтриване на въведените данни. Всички въведени данни остават след лицензирането. Съвет – тествайте с Ваши данни. Така може да спестите време и усилия, ако след време закупите Pantheon.

След инсталирането ползвайте потребител AD (Администратор) без парола. Ако Ви е необходима помощ – свържете се с нас. За Pantheon има достатъчно материали, но в БСВ Консултинг се стараем да направим най – разбираемите ръководства. За целта може да разгледате ръководството за настройка на печат на платежни нареждания. Възможно е да решите да промените и документите за печат, които се появяват с инсталцията на Pantheon – разгледайте страницата с готови формуляри. Вашият формуляр може би е вече готов.

За изтегляне на демо версия на Pantheon ползвайте формата по – долу (инсталационният файл е с големина 252 MB. Изтеглянето му може да отнеме известно време) :

В зависимост от използваният browser и неговите настройки може да видите следното съобщение (или подобно):

Download_Chrome1

В този случай – с десен бутон на мишката:

Download_Chrome2

Download

 

Код за сигурност