Get Adobe Flash player
Анкета

Може ли само от оборотна ведомост да направите отчет за паричен поток?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Skype статус
Ако имате въпроси - питайте
Обадете ми се! - Pantheon help

» Вземи Skype, обаждай се безплатно!

Допълнителни решения – Pantheon

Share Button

Допълнителни решения – Pantheon

БСВ Консултинг предлага работещ софтуер на разумна цена за клиентите си. БСВ гарантира работата на предлаганите продукти и се ангажира пряко с настройка и поддръжка на внедрените при клиенти продукти. Може да изберете подходящия за Вас модул в началото. След време може да добавяте функционалности като закупувате по – високи версии. Доплащате само разликите, без да се налага миграция на данни, която е изключително труден и скъп процес. Pantheon се предлага в различни версии, които отговарят на ценовото ниво на българския пазар. Ценообразуването е базирано на средната работна заплата в страната (за съжаление най – евтин в България). Pantheon е наистина надеждна система на разумна цена, с много дистрибутори. Ползва се от повече от 40 000 фирми основно на Балканския полуостров. Наличен е на много езици, някои от които екзотични – напр. албански. Актуализации излизат един два пъти месечно, като цената на актуализациите е най – ниската на пазара – 17%. Актуализациите включват три неща – изчистване на бъгове, корекции на преводи, добавяне на нови функционалности. Pantheon 5.5 е единствената програма с отчитане на командировки. Получавате я заредена с всички държави, валути, пощенски кодове, размери на командировъчни дори някои въведени контрагенти – мобилни оператори, вериги и .т.н.

Допълнителни решения - Pantheon 5.5

Допълнителни решения – Pantheon

Допълнителни решения – Pantheon са част от портфолиото продукти предлагани от БСВ Консултинг ЕООД. Допълнителните решения допълват и разширяват възможностите на Pantheon. Обикновено са разработени след искане на потребители и точно заради това отговарят действително на изискванията за лесна и надеждна работа. Предлаганите в момента решения са:

Преглеждайте списъка от време на време, защото списъкът с предлаганите решения се актуализира. След успешния старт на дадено решение първото място, в което това се отразява е тази страница.