Get Adobe Flash player
Анкета

Може ли само от оборотна ведомост да направите отчет за паричен поток?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Skype статус
Ако имате въпроси - питайте
Обадете ми се! - Pantheon help

» Вземи Skype, обаждай се безплатно!

За БСВ Консултинг

Share Button

За БСВ Консултинг

За БСВ Консултинг ЕООД

Мисия на БСВ Консултинг ЕООД

Да съдейства на клиентите си бързо и ефективно да постигнат целите си, използвайки нови информационни технологии, следвайки последователност при продуктите и услугите, свързани с програмното осигуряване на продуктите.

За БСВ Консултинг

Основни видове дейности на БСВ Консултинг ЕООД

Основните видове дейности на компанията са: проектно разработване, внедряване на програмни продукти, съпровождане на интегрирани системи за управление на бизнес процеси и отчетност, консултации в областта финансово-стопанската дейност в организациите, интернет-решения, мрежови решения, разработка на типови отраслови решения.

БСВ Консултинг ЕООД е създадена през 2002 година. Фокусът на компанията е насочен към предоставяне на комплексни услуги при внедряването на интегрирани системи за управление на бизнес процеси, гарантираща високо качество на извършване на услуги по инсталиране, настройки, внедряване и обслужване на програмните продукти. В компанията работят високо специализирани и високо мотивирани специалисти, сертифицирани по всички продукти, с които фирмата е работила.

През 2008 година БСВ Консултинг ЕООД стана първият дилър на PANTHEON (отваря се в нов прозорец) в България, като има опит в няколко проекта при внедряване на този продукт. Компанията участваше активно в локализацията на PANTHEON, както и в тестването му и пилотните проекти. Локализацията е направена по задания създадени от БСВ Консултинг ЕООД.

Компанията БСВ Консултинг ЕООД е част от многобройната мрежа от партньори на Datalab в страните – Словения, Сърбия, Хърватия, Босна и Херецеговина, Черна Гора, Косово, Македония, България и Румъния. Съвместната дейност позволява обезпечаването на регионалните клиенти на високо ниво в оказваните услуги. Непрекъснатото разширяване на партньорската мрежа, предлага различни маркетингови програми и гъвкавост в технологията на работа.

В нашата компания е натрупан богат опит при внедряване на системи за автоматизация в средни и големи предприятия, с разработена система за отчетност и документооборот. Ние използваме ефективна технология за внедряване на крупни корпоративни проекти, която позволява да се достигне максимум ефективност от автоматизацията в минимално кратки срокове.

Постоянният контрол върху качеството в нашата компания, прави работа ни по-технологична, позволява оперативно да се реагира при изменения в хода на работа, дава възможност за подготовката на оперативните и обективните задачи на клиентите по проекти, спомага изграждане на система в съответствие с изискванията на клиентите.