Get Adobe Flash player
Анкета

Може ли само от оборотна ведомост да направите отчет за паричен поток?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Skype статус
Ако имате въпроси - питайте
Обадете ми се! - Pantheon help

» Вземи Skype, обаждай се безплатно!

Как ще Ви помогне Pantheon 5.5

Share Button

Как ще Ви помогне Pantheon 5.5

PANTHEON е всичко в едно – система, която ще Ви позволи да:

1. Знаете какво става с Вашия бизнес;
2. Улесните ежедневната си работа;
3. Излезете по-бързо от проблеми;
4. Изберете системата, от която се нуждаете;
5. Ползвате същата система и в други държави, в които имате бизнес;
6. Бъдете уникални.

В едно малко или средно предприятие, всеки е потребител с нужда от информация.Най-сигурния начин да спечелите е да предоставите допълнителна информационна мощ на Вашите служители.

УЗНАЙТЕ КАКВО СТАВА ВЪВ ВАШИЯ БИЗНЕС

Стъпка 1

В PANTHEON, ще намерите вградена бизнес интелигентна система. Тя ще ви помогне да анализирате работата си и пазарната позиция на вашата фирма, да проследите Вашия напредък и да планирате растежа си. Бизнес интелигентната система Ви предоставя отчети, анализи и планове за различни разрези на Вашата фирма. Тя дава предимства за всички важни за фирмата Ви служители, а не само за управителите. Проектирана е да осигури проста работа като използва усъвършенствани технологии. Предлага възможности за създаване на множество типове отчети и анализи, необходими за всекидневната работа. Бизнес анализаторите и плановиците разполагат с бърз и удобен инструмент да правят различни анализи и точни бизнес планове. Достъпът до плановете може да бъде направен персонален за всеки потребител с усъвършенствана система за оторизация.

Изготвянето на отчета е лесно – само четири кликвания.

Лесното използване беше едно от първите неща, с които се съобразявахме по време на разработването на мощен и все пак прост механизъм за изготвяне на отчети. Бизнес отчетите могат да бъдат създадени с четири лесни стъпки, като се избере предварително дефиниран тип отчет и ползването на няколко допълнителни параметъра. Отчетите могат да бъдат извеждани под формата на таблици или графики, които могат да бъдат отпечатани, съхранени или експортирани в MS Excel за по-нататъшни анализи.

Бързи анализи за да проникнете в същината на процесите

Анализите “изтегли и пусни” са много удобни за новите потребители, докато пълният им потенциал ще бъде разгърнат от опитните потребители. Анализите са базирани на свързани помежду си таблици и графики, които позволяват функции като показване в детайли (drilldown), обвързване, филтриране, навлизане в дълбочина (връзки към главни данни и източници на документи), индекси, запис, експорт в MS Excel, и т.н.

Най-после лесно изготвяне на бизнес планове

Бизнес планирането често се избягва от малките и средни предприятия, поради неговата сложност и необходимо време за изготвяне. PANTHEON разполага с план-генератор, който генерира планове въз основа на минали резултати. Планирането е възможно за продажби, покупки, заплати и финанси за всеки период и според всеки параметър (партньори, страни, елементи, категории елементи, отдели и т.н.) Планирания резултат лесно може да бъде сравнен с действителните данни чрез абсолютна и относителна разлика, както и с кумулативни пресмятания.

Екран – вижте с един поглед, къде стои вашия бизнес

Екранът съдържа ключови индикатори на изпълнението на бизнеса и може да се настройва според потребителя. Той е активна компонента и осигурява директна връзка към други секции на програмата, а не само функция за извеждане на информация. Той включва и показване на детайли – способността да се навлиза надолу от обобщените стойности към индивидуалните документи (drilldown).

НАПРАВЕТЕ РАБОТАТА СИ ПО-ЛЕСНА

Лесен за потребителя и висока производителност са двете ключови свойства на добрия софтуер. PANTHEON улеснява колкото е възможно ежедневната работа на потребителите, правейки всеки потребител високо продуктивен участник в постигането на крайната цел.

Бърз достъп до информация

Потребителския интерфейс на PANTHEON позволява на потребителите бърз достъп до съответната информация, подобрявайки скоростта и точността на тяхната работа. Едно такова средство е възможността да се скриват по-несъществените полета. Например, когато редактирате елементи от документ, панела на елемента автоматично се разширява, давайки по-добър общ изглед. Данните се използват повторно колкото е възможно повече, намалявайки количеството работа, необходима за въвеждане на данни. Функцията за търсене на бързата лента на PANTHEON позволява на потребителите бързо да намират конкретен документ, контрагент, продукт и др. Бързият достъп до ключова информация подобрява процеса на взимане на решения.
Това са примери само за няколко от стотиците детайли, обмислени и предвидени при проектирането на PANTHEON, за да го направят ERP система за малки и средни предприятия. Отблизо следим обратната връзка и предложения от нашите потребители и непрекъснато подобряваме нашия софтуер, което води до хиляди подобрения и усъвършенствания годишно, с което PANTHEON става по – добър и по – ефективен.

Съответствие с международните стандарти

PANTHEON съответства на изискванията на Асоциацията за одит и контрол на информационни системи (ISACA). Правните и езикови локализации позволяват еднороден и прозрачен бизнес и на чужди пазари.

Стъпка 2

Списък със задачи

Специално средство е списъкът със задачи, улесняващ сътрудничеството (работния поток) и прозрачността на работата. Данни, документи или отчети могат да бъдат препращани до подходящите потребители. Списъкът със задачи е тясно интегриран, което позволява автоматизация и оптимизация на процеса, което на свой ред ускорява работата.

Обърнете бизнеса си в електронен бизнес

PANTHEON предоставя опцията за импорт/експорт на всеки документ на всеки етап като XML, BMS или e-Slog (словенски e-бизнес стандарт). E-документи могат да бъдат импортирани директно от e-mail сървър, което премахва необходимостта
от ръчно въвеждане на идващите e-mail документи, което е още една стъпка по пътя към безхартиения бизнес.
И разбира се, близката интеграция в офис софтуера (Word, Excel, Outlook) елиминира дублирането на вашата работа.
Уеб-шоп интеграцииите, бизнес към бизнес/клиент/правителство (B2B, B2C & B2G) прави от PANTHEON най-напредничавата платформа за използване на предимствата на интернет.

Офлайн режим

В офлайн режим, PANTHEON и счетоводната база данни нямат постоянна връзка. Вашия бизнес и счетоводната фирма използват отделни бази данни, които се синхронизират редовно.

Онлайн режим

В онлайн режим вашия бизнес и счетоводната фирма са свързани към една и съща база данни и всяка въведена информация е видима за всички потребители веднага (ако имат съответната оторизация).

Лесно водене на счетоводство

PANTHEON се използва от много счетоводни фирми. Някои от тях предлагат електронни счетоводни услуги. Най-простият вид е следният: клиентът издава фактури в PANTHEON, които се записват в местната база данни. Тази база данни, обикновено през нощта, се експортира към базата данни на счетоводната фирма, където данните се осчетоводяват и на следващата нощ се изпращат обратно до клиента. Усъвършенстваната форма на електронно счетоводство изисква надеждна Интернет връзка (xDSL, кабел). Всички потребители влизат в една и съща база данни и ползват едни и същи данни. Това елиминира проблемите със синхронизацията (забавяния, проблеми с изтриването и т.н.). Информацията от двете страни е видима моментално и работата по-лесна.

Стъпка 3

БЪРЗО РЕШЕТЕ ПРОБЛЕМИТЕ

Имате осигурени помощ и поддръжка когато се нуждаете, както се нуждаете! От самопомощ и общност за консултиране! Потребителите на PANTHEON се радват на услугите на най-широката мрежа за поддръжка на софтуер за малки и средни предприятия в региона. Процесът на внедряване започва с проверката на Вашите организационни и технически изисквания от партньорите на Datalab (отваря се в нов прозорец) , след което те предлагат кои и колко PANTHEON модула да се използват и разработват план на внедряването. Партньорите на Datalab обучават и предоставят поддръжка на крайните потребители, както и настройват PANTHEON към техните индивидуални нужди.

Помощ

PANTHEON идва с изчерпателна помощ, написана по прост и разбираем начин, включително практически примери и най-добрите практики. Менюто Помощ присъства и във всички прозорци, давайки достъп до описания на проблемите и предложения за решения. Помощ за конкретен прозорец, може да се отвори от самия прозорец. Видео помощ за общи функции е на разположение онлайн. Менюто Help може да се използва за достъп до списък на подобренията и известните грешки в новите версии. Видео инструкциите са на разположение онлайн. Форумите са онлайн база за знания за интерактивни дискусии на потребителите, предлагащи възможност да решат сами проблемите си. Дистанционна подръжка дава достъп на професионалистите по поддръжката до потребителския десктоп и бърза реакция при нужда. Вътрешните правила позволяват една локализация да спазва и правилата на фирмата (напр. ISO стандарти, счетоводни стандарти и т.н.) заедно с бизнес приложението.

Сертифицирани консултанти

Независимите партньори и сертифицираните консултанти са високо квалифицирани за предоставяне на професионална поддръжка. Постоянни обучения и наблюдение подобряват още повече тези услуги, които са на разположение навсякъде по всяко време.

IRIS (интелигентна система за отстраняване на грешки и самоподдържка)

IRIS предоставя подробно описание на грешката и предлага множество възможности за решение, вместо кратки и кодирани съобщения за грешки. Подобно на Office assistant, тя отваря свързаните форми и посочва мястото на грешката. Всяко съобщение има връзка към съответната тема в Помощ. IRIS насочва и помага на потребителя със съвет, което е удобно средство за намаляване на разходите и увеличаване на производителността.

ИЗБЕРЕТЕ СИСТЕМАТА, ОТ КОЯТО СЕ НУЖДАЕТЕ

В PANTHEON можете да намерите в седем различни модула, всеки адаптиран към специфични бизнес изисквания и най-ниските операционни разходи в отрасъла. Можете дори да изберете различни платформи (Windows©/Linux или Oracle/Microsoft©) за да изградите вашата ИТ инфраструктура. След като веднъж внедрите PANTHEON, системата може да се разраства едновременно с Вас, поддържайки Ви по пътя нагоре.