Get Adobe Flash player
Анкета

Може ли само от оборотна ведомост да направите отчет за паричен поток?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Skype статус
Ако имате въпроси - питайте
Обадете ми се! - Pantheon help

» Вземи Skype, обаждай се безплатно!

Партньори на БСВ Консултинг

Share Button

Партньори на БСВ Консултинг

Евтин и надежден софтуер за склад. Безпроблемна работа с продукти представлявани от БСВ. Лесно и бързо внедряване на избрания продукт. Анализ на изискванията, поддръжка след внедряването. Високо ниво на поддръжка през интернет или на място
Партньори на БСВ Консултинг

Партньори на БСВ Консултинг – избират се много внимателно, не държим в страницата да има много фирми. Държим обаче фирмите, които присъстват тук да бъдат надеждни и не само да слушат, но и да чуват какво изискват клиентите. Кратък списък на фирмите и тяхната насоченост може да видите тук:

  • Счетоводна къща Радомит ЕООД (отваря се в нов прозорец). Част от клиентите, които ползват предлаганите от нас софтуерни решения, ползват и услугите на Радомит ЕООД – за водене на счетоводство, подаване на отчети към НАП, НСИ, консултации по счетоводни и трудови въпроси.
  • Бизнес Сълюшънс ООД (отваря се в нов прозорец). За специализирани разработки в Pantheon или изграждане на BI отчети. Повече за разработките може да видите в специализираната за това страница, а за BI отчетите – в секцията QlikView;
  • SAT (отваря се в нов прозорец) – при необходимост от изграждане на връзка с кантари и др. подобни;
  • Ако мислите, че може да предложите идея за съвместна работа – свържете се с нас. Това не гарантира съвместна работа, но идеята Ви ще бъде разгледана.