Get Adobe Flash player
Анкета

Може ли само от оборотна ведомост да направите отчет за паричен поток?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Skype статус
Ако имате въпроси - питайте
Обадете ми се! - Pantheon help

» Вземи Skype, обаждай се безплатно!

PDF Ръководства Pantheon

Share Button

PDF Ръководства Pantheon

PDF Ръководства Pantheon

PDF Ръководства Pantheon

Основавате фирма? Стартирате нов бизнес в България? Освен сблъсъкът с цялата бюрокрация ще Ви трябват и още много неща. Ние Ви предлагаме една голяма част от тях веднага. Счетоводна услуга, ERP под наем, хостинг на сайта Ви и e-mail-ите Ви независимо от броя и размера им. Какво точно е предложението ни? Защото БСВ постоянно допълва продуктите и се грижи за постоянното им актуализиране в следните посоки:
Актуализация на данни базирани на нормативни актове. Тук са настройки за отчети по ДДС, класификатор на длъжностите, интрастат кодове и др.
Своевременно обновяване на данни улесняващи ежедневната работа, но незадължителни според законодателството. В тези данни попадат банките в България с техните SWIFT и BIC кодове, адреси, пощенски кодове на населените места с тяхната географска ширина и дължина, всички държави и валутите ползвани от тях и т.н.
Помощ при актуализации на предлаганите продукти. В някои случаи – ежемесечно;
Можете да поръчате дискове с инсталационния файл на програмата. Тя се лицензира след закупуване на диска и попълване на данните в регистрационна карта. Програмата се инсталира с две бази данни – тестова и празна настроена база за ползване от потребителя. Ако не се лицензира, т.е. не се регистрира фирмата и не се издаде сериен номер на програмата (който се записва в административния панел на Pantheon) базата данни се заключва след 100 записа от един тип (например: въвеж дане на 100 артикула). Приложението работи с MSSQL 2005 Express Edition (докато базата данни не стане 4 GB, не дължите нищо за ползването). LX лиценз (специално за програмата промоция – софтуер), ще достигне 4 GB след минимум 10 години активно ползване.При разрастването на фирмата и необходимост от допълнителна функционалност се закупува по – висок лиценз и не се налага миграция на вече въведените данни (един сложен и доста скъп процес).

 

PDF ръководства Pantheon

PDF ръководства за Pantheon

PDF ръководства Pantheon – за да ползвате пълните възможности на Pantheon, може да разгледате ръководството за настройка на печат платежни нареждания. При необходимост се свържете с нас, за допълнителни PDF ръководства. Посоченото е само пример, за да знаете какво да очаквате, в случай на необходимост. Други материали за Pantheon може да намерите на официалния сайт с упътвания (отваря се в нов прозорец).

Повече за документа – съдържа описание на всички необходими настройки за печат на платежни нареждания. Pantheon ползва Fast Report като редактор на отчети. Fast Report документите може да се зареждат във всяка инсталация на Pantheon. За целта се прави файл с разширение fr3. В БСВ Консултинг постоянно създаваме нови форми за печат. Списък на всички създадени форми за печат може да видите на страницата Формуляри за Pantheon 5.5.

Download

 

Код за сигурност